Sökmotoroptimering med en SEO- byrå

Vad är SEO?

SEO, Search engine optimisation eller sökmotoroptimering byggs upp för att öka trafik till en hemsida och därmed göra den mer synlig i sökmotorn.

SEO är den metod som hjälper din hemsida att hamna högt upp bland sökresultaten genom att använda relevanta sökord. 

Varför är SEO viktigt?

Om man ligger bland de översta, och då på Googles första sida, får man den överlägset största delen av trafiken från just den söktermen.

Det är därför det blir så viktigt för ditt företag att hela tiden arbeta med SEO för att undvika att förlora potentiella kunder och kunna stå en chans mot konkurrenterna.

två personer som fixar på en dator

När behöver du hjälp från en SEO-byrå?

Har du märkt att det börjat gå sämre för din hemsida? Får du inte lika mycket trafik? Eller har du själv inte tillräckligt med tid för SEO? Då kan det vara till din fördel att anlita en SEO-byrå. 

När man jobbar med SEO gäller det att man hela tiden uppdaterar sig till Googles senaste algoritmer och att man konsekvent arbetar för att förbättra och optimera sin hemsida.

 En SEO-byrå kan här ge er djupgående expertis på alla delarna inom SEO för att öka trafiken och resultaten på sökmotorn. Vi på Bonzer finns alltid tillgängliga för att ta ditt företag till nästa steg. 

SEO-byrå

Hur väljer du rätt SEO-byrå?

När du ska välja en SEO-byrå är det viktigt att inte välja den första bästa. Här är några tips att tänka på:

Vilka mål har du?

Se till att du väljer den lösning som uppfyller era ambitiösa krav som verksamhet.

Anpassat efter dig

Se till att du väljer en samarbetspartner som anpassar sig efter ditt företag. Detta då att ert content fortsätter att låta som ert egna.

Långsiktigt

Se till att du gör de val som kan stärka din marknadsposition - inte bara idag - utan under många år framöver. SEO är något som kan ta lång tid och kräver därför att man hela tiden uppdaterar och anpassar sig efter de senaste algoritmerna.

Kunskap

Välj aldrig någon som kan lite om allt inom SEO - varje område behöver fokus för att nå resultat. En SEO-byrå har personer med expertis kunskap inom samtliga delar av SEO.

Vad säger SEO-byråns kunder?

Är det många nöjda kunder som visat på bra resultat är det antagligen en SEO byrå som vet vad de gör.

Frågor och svar om SEO

Vad är SEO?

SEO, eller sökmotoroptimering, utgörs av att öka trafiken till din hemsida och därmed göra den mer synlig i sökmotorn (SERPen). Strävan är att komma så högt upp som möjligt på sökmotorns sökresultat genom att optimera sidan och använda relevanta sökord.

Vad är en SEO-byrå?

En SEO-byrå är ett företag som är specialiserade inom SEO. De hjälper andra företag att förbättra sin synlighet på Google och därigenom öka trafiken till hemsidan. De vill förbättra sidans placering på Google så att den kommer så högt upp som möjligt.

Vad gör en SEO-byrå?

SEO-byråns främsta uppgift är att optimera hemsidor. Detta kan bland annat vara content optimering, teknisk SEO, länkbygge, sökordsanalys men även mycket mer. 

Hur genomförs en SEO analys?

En SEO-analys är en analys av hemsidans befintliga prestanda och styrka i SEO. Analysen tittar vanligtvis på hemsidans tekniska struktur, innehåll och länkprofil. Dessa tre pelare är grunden bakom en hemsidas prestanda i de organiska sökresultaten.

Hur vet jag vilka sökord som är viktiga för min hemsida?

Sökorden som du väljer till din hemsida måste vara knuten till den branschen ditt företag befinner sig i. Du måste förstå vad dina kunder söker efter när de behöver dina produkter eller tjänster. 

När börjar man se resultatet av SEO-arbetet?

Det kan ta olika lång tid innan man ser resultat från SEO-arbetet. Det är Google som måste registrera dina ändringar på webbplatsen för att sedan kunna ändra sin bild av sidan. Därefter kommer du se om din sida presterar bra eller om den behövs optimeras ytterligare.

Vilka tjänster kan Bonzer som SEO-byrå erbjuda?

På Bonzer består vår tjänst av en fast baseline som omfattar grunderna för en framgångsrik SEO-strategi. Detta inkluderar löpande analys, strategi, rådgivning samt kontinuerlig uppföljning och rapportering. Det går att lägga till olika sprints beroende på vad för mål man har med SEO-arbetet.

Vad är skillnaden mellan on-page och off-page SEO?

On-Page SEO är allt arbete som görs på din egen webbplats för att stå starkare i sökmotorns organiska resultat. Detta inkluderar både teknisk SEO och content.

Off-page SEO är däremot all optimering som sker utanför din webbplats. Det inkluderar främst länkbygge.

Fördelar med att anlita en SEO-byrå?

En bild på fem personer som sitter och arbetar framför varsin dator.

Varför ska du välja Bonzer som din SEO-byrå?

Sökmotoroptimering (SEO) är en komplex, långsiktig process som kräver specialiserad kunskap och kontinuerlig insats. När du letar efter en pålitlig SEO-byrå är det avgörande att välja en partner som förstår dina ambitioner och mål och har rätt kompetens och erfarenhet.

Bonzer är det självklara valet för din SEO-strategi. Vårt team består av Sveriges mest framstående SEO-experter, med unika specialiteter och erfarenheter inom sökmotoroptimering. Vi täcker alla aspekter av SEO, inklusive länkbyggande, content och teknisk grund.

Genom att samla denna breda och djupa expertis under ett tak kan vi skapa en skräddarsydd SEO-strategi som ökar din synlighet på Google, stärker ditt varumärke och ökar din försäljning. När du väljer Bonzer som din SEO-partner får du tillgång till en oslagbar kombination av kunskap och erfarenhet som tar din digitala närvaro till nästa nivå.

Så går Bonzer tillväga som SEO-byrå

Content marketing

Content till SEO fungerar endast när det svarar på sökarens frågor bakom själva sökningen och som sedan fångar besökaren.

Vi säkerställer alltid att ert content är välinformerat, läsvänligt och inte minst - riktat mot den önskade målgruppen.

Vi lägger stor vikt i det faktum att innehållet ska låta som er. Därför fastställer vi tone-of-voice redan i början av samarbetet. 

På så sätt skapas en hållbar tillväxt baserad på er vision.

En dator och en mobil som visar samma hemsida från olika format.

Likbuilding

Vi tar utgångspunkt i naturliga länkar, content och er specifika marknad. Med denna tillgång kan vi ta hand om våra kunders kampanjer, såväl nationellt som internationellt.

Med utgångspunkt i er verksamhets nuvarande länkprofil utarbetar vi en skalbar roadmap som skapar resultat.

Önskar du att få detta mer utförligt förklarat i ett konkret format? Genom en kostnadsfri SEO-analys kan vi lösa detta.

Två grafer som visar search volum och all links och två mobiltelefoner.

Teknisk SEO

För teknisk SEO krävs kunnigt och professionellt IT-folk som är specialiserade på SEO. 

Genom att välja Bonzer kan ni samla er content marketing, länkbygge och teknisk SEO på ett och samma ställe. 

Bonzer följer noga alla algoritm-uppdateringar och förändringar som sker på sökmotorer likt Google.

 Detta gör att vi känner till framtida tekniska uppdateringar före alla andra.

En mobiltelefon som sökt på audio entertainment och visar vid sidan en organic search linjediagram.

Ambitiösa verksamheter väljer oss

autobutler
Kronans Apotek logo
B.T. logga
Contractbook logga
Mikkeller logga
IVECO logga
GreenMobility logga
LUNAR logga
Arla logga
ORIFARM logga
netdoktor.dk logga
SAXOBANK logga
GREENPEACE logga
Podimo logga
Beredd logo
Ni kan bli nästa verksamhet. Läs mer här

Varför investera i en SEO-byrå?

Saknar du en tydlig SEO-strategi för din företagshemsida? Det är ett misstag du inte har råd att göra. SEO blir ett sätt att nå ut till rätt målgrupp när de vänder sig till Google för att hitta produkten och tjänsten som ni tillhandahåller.

Att samarbeta med en erfaren SEO-byrå är ett strategiskt drag. De analyserar din målgrupps behov och säkerställer att din webbplats konsekvent ger relevanta svar som kunder söker efter. SEO ger långsiktiga resultat som varar även efter att samarbetet avslutats, vilket skiljer det från betalda annonser.

Så varför investera i en SEO-byrå? Investera i en pålitlig SEO-byrå för att stärka ditt varumärke och öka konverteringar över tid. Det är en investering i din företags online-framtid.

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.