Linkbuilding

Länkar skapar auktoritet. Auktoritet stärker er positionering gentemot konkurrenterna och gör er till marknadsledare på sökresultaten.

Vi skapar auktoritära domäner via datadriven digital PR med fokus på kvalitet.

Vad är Link buildning och Digital PR?

Link buildning blir år efter år utnämnt till en av de viktigaste ranking faktorerna på sökmotorer som Google – och med all rätt. Det är nämligen den enda disciplinen kräver en motprestation från andra än er själva

Genom hänvisning från andra hemsidor i form av relevanta länkar, bygger man upp auktoritet. Mängden trovärdiga och auktoritära länkar bildar hemsidans “backlink profile”, det är denna som kort sagt skapar en hemsidas domän-styrka och därmed konkurrenskrafti i sökresultaten.

Domänauktoritet

Varje hemsida får sin auktoritet baserat på styrkan hos länkar från andra domäner. Relevanta länkar från andra trovärdiga domäner ger i regel den högsta domänauktoriteten. Domänauktoritet är därför viktigt, då det finns en direkt korrelation med detta mått och hemsidors organiska trafik. Därför lägger vi ett stort fokus på detta.

Vi gör inte länkar. Vi gör historier som sprids.

Bonzers sätt att göra link building på bygger på kreativt med en gedigen analys som bygger på riktig data proprietära tekniker. Det gör att vi finner de absolut bästa och relevanta länkmöjligheterna för ert företag.

Vår målsättning är att bygga relationer genom innehåll som gagnar våra kunder. Vår utgångspunkt kommer från insikter baserat på sökbeteendet hos er målgrupp, vilket vi alltid använder i vårt arbete. Det är anledningen till att vi kan arbeta med inom alla områden, eftersom data och kreativitet är receptet för en effektiv SEO-strategi.
Genom digital PR och bra berättelser skapar vi därför naturliga, trovärdiga och auktoritära länkar. Vilket visar både sökmotorer och era besöker att ni är experter i just er bransch.

Era länkar ska inte verka naturliga – de ska vara naturliga

När vi gör link building för våra kunder så är det med fokus på att skapa långvariga och skalbara resultat. Det gör vi bl.a. genom att skapa naturliga länkar, som belönas av sökmotorernas algoritmer som de ser ut idag och som framtidssäkrar resultaten inför kommande algoritmuppdateringar. Vi ger er helt enkelt hållbara resultat. Resultat som skapar värde både nu och i framtiden.

Vid samtliga uppdateringar på sökmotorer som Google har våra kunder haft en sak gemensamt: De har alla stigit bland sökresultaten, helt enkelt för att vi varit ett steg före alla andra.

“The triangle of link building”

För att vara ett steg före de andra måste man arbeta systematiskt med länktekniker – tillsammans med rätt mindset. Inom ett område som link building kan man faktiskt använda fel taktiker och göra snabba, enkla fel. Detta kan resultera i stor skada för ens placeringar.

Därför arbetar vi utifrån ett ramverk som vi kallar “The triangle of link building”. Det är ett ramverk som bygger på att få länkar utifrån de tre viktigaste kraven:

  • Länkar med hög domänauktoritet

  • Länkar med hög trovärdighet (och trafik)

  • Länkar med hög relevans för ämnet

Med ovanstående mindset ser vi till att generera länkar som höjer er placering snabbare – samt står mer solid vid uppdateringar från sökmotorn. Tveka inte att höra av dig till oss för en kostnadsfri konsultation om vad vi kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi hjälpa er med link building?

Oavsett om ni som verksamhet är i er scale up fas eller är en etablerad enterprise verksamhet, är vår tillgång baserat på en tydligt tillvägagångssätt. Det tar utgångspunkt i naturliga länkar, innehåll och er specifika marknad. Med denna tillgång kan vi ta hand om våra kunders kampanjer, såväl nationellt som internationellt.

Med utgångspunkt i er verksamhets nuvarande länkprofil utarbetar vi en skalbar roadmap som skapar resultat. En roadmap som understöttar den övergripande seo-strategin.

Önskar du att få detta mer utförligt förklarat i ett konkret format, så kommer vi runt det genom en SEO-analys av er hemsida.

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.