Team & kultur

Internationell kultur som en evig samlingspunkt

Agila team

Vi strävar inte bara efter att vara den bästa marknadsföringsbyrån i Norden. Varje dag arbetar vi också för att göra morgondagen ännu bättre för varandra som kollegor, genom att ha en smidig organisationsstruktur baserad på autonomi och självbestämmande.

Bonzer är uppbyggt kring självstyrande team som självständigt hanterar och arbetar med kunder genom skräddarsydda SEO-strategier.

Våra principer

Grunden för vår kultur och samarbete

För oss är det viktigt att vi alla arbetar efter samma principer. När våra grunder är desamma kan vi utvecklas kreativt åt alla håll vi vill.

Team

Vi arbejder ud fra et anti-ego mindset, hvilket betyder at vi altid søger at prioritere vores team og dets interesser, før os selv .

Ansvar

Som en agil virksomhed arbejder vi ikke med kontrol, men tillid. Vi bruger vores sunde fornuft og opfører os ansvarligt på alle tiltænkelige tidspunkter.

Venlighed

Vi er altid venlige overfor hinanden. Vi viser respekt for hinandens person og faglighed og giver hinanden den anerkendelse, som vi selv ønsker at modtage.

Hjælp hvor du kan

Vi løber dagligt ind i problemstillinger, hvor vi ikke selv har løsningen. Spørg om hjælp, hver gang du har brug for den - og giv den når du kan.

Ha' det sjovt!

Vi kan ikke fuldføre vores principper, hvis vi ikke har det sjovt imens. Så lad os have det sjovt mens vi arbejder - også når det er hårde tider.

Præstation

Som virksomhed er vi nødt til at tjene penge for at overleve og vækste. Ved at arbejde effektivt og fokusere på at præstere, vil det gavne os alle i form af lønstigninger, federe kontorer, bedre events osv.

The team

Möt teamet

Vi är ett mångsidigt team av de mest begåvade specialisterna i branschen, som varje dag ser till att våra kunder får den organiska tillväxt de förtjänar.

    Vår historia

    Bonzer grundades i Danmark 2017 utifrån idén att vi ville och kunde göra bättre SEO än de danska byråer som var ledande inom SEO-området vid den tiden. Åren har gått, vi har erövrat Sverige och Norge, och med nu hundratals framgångsrika SEO-strategier och kundsamarbeten senare har vi bevisat vårt värde.

    Men vi är långt ifrån klara med att bevisa att vårt värde. Det finns fortfarande många duktiga, ambitiösa företag som vi ännu inte har fått äran att samarbeta med och skapa ambitiösa SEO-strategier för genom vår filosofi. Det är de företag vi vill träffa och stärka genom synlighet högst upp i Googles sökresultat.