Team & kultur

Internationell kultur som en evig samlingspunkt

Agila team

Vi strävar inte bara efter att vara den bästa marknadsföringsbyrån i Norden. Varje dag arbetar vi också för att göra morgondagen ännu bättre för varandra som kollegor, genom att ha en smidig organisationsstruktur baserad på autonomi och självbestämmande.

Bonzer är uppbyggt kring självstyrande team som självständigt hanterar och arbetar med kunder genom skräddarsydda SEO-strategier.

Våra principer

Grunden för vår kultur och samarbete

För oss är det viktigt att vi alla arbetar efter samma principer. När våra grunder är desamma kan vi utvecklas kreativt åt alla håll vi vill.

Team

Vi arbetar utifrån ett anti-ego mindset. Det innebär att vi alltid utgår från att prioritera teamets intresse före våra individuella.

Ansvar

Som en agil verksamhet arbetar vi inte med kontroll, utan med tillit. Vi använder oss av vårt sunda förnuft och agerar ansvarsfullt i alla tänkbara situationer.

Vänlighet

På Bonzer är vi snälla mot varandra. Vi visar respekt för varandras olikheter, personligheter och kompetenser. Vi ger varandra den bekräftelse vi också själva önskar.

Vi hjälper varandra

Vi stöter dagligen in i olika problemställningar, där vi kanske inte själva sitter med lösningen. Precis som att vi hjälper andra där vi kan, så är det viktigt att ta hjälp där det behövs.

Ha det kul!

Vi kan inte upprätta hålla våra andra principer om vi inte har kul under tiden. Så låt oss ha det roligt medan vi arbetar - även när det är tuffare tider.

Prestation

Som verksamhet är vi tvungna att tjäna pengar för att överleva och växa. Genom att arbeta effektivt och med fokus på prestation, så tjänar vi alla på detta genom löneförhöjningar, finare kontor och bättre events.

The team

Möt teamet

Vi är ett mångsidigt team av de mest begåvade specialisterna i branschen, som varje dag ser till att våra kunder får den organiska tillväxt de förtjänar.

    Vår historia

    Bonzer grundades i Danmark 2017 utifrån idén att vi ville och kunde göra bättre SEO än de danska byråer som var ledande inom SEO-området vid den tiden. Åren har gått, vi har erövrat Sverige och Norge, och med nu hundratals framgångsrika SEO-strategier och kundsamarbeten senare har vi bevisat vårt värde.

    Men vi är långt ifrån klara med att bevisa att vårt värde. Det finns fortfarande många duktiga, ambitiösa företag som vi ännu inte har fått äran att samarbeta med och skapa ambitiösa SEO-strategier för genom vår filosofi. Det är de företag vi vill träffa och stärka genom synlighet högst upp i Googles sökresultat.