Sprints

Genom en ständig upskilling inom våra kärnområden och med erfarenhet bygger vi kontinuerligt sprints som är skräddarsydda direkt efter dina behov och verksamhet.

Vad är Sprints?

Sprints är tjänster som går utöver vår basline och representerar vår nischade expertis inom SEO. De är uppbyggda som enskilda insatser som bygger på kompetens och leverans för att möta de behov som uppstår i strategin. Om det till exempel finns behov av en stor mängd innehåll kommer en innehållssprint att sättas ihop utifrån er Tone of Voice. Varje sprint skräddarsys alltså efter strategin så att maximera resultet.

Varför sprints?

Eftersom sprints ger er tillgång till utförande kompetenser inom de väsentliga områdena av SEO, ökar det också möjligheterna för ert företag. Förutom att hantera löpande arbetsuppgifter, gör de både större strategier mer effektiva samt stödjer områden där ni inte har de interna resurser för att utföra dem själv, och ofta till en lägre kostnad. Detta kan utöver innehåll ofta inkludera utveckling, automatisering och digital PR.

På den här sidan hittar du de kompetenser som vi erbjuder inom våra sprints- något som kontinuerligt utvecklas baserat på efterfrågan och nyheter från SEO-industrin.

Vilka sprints kan vi erbjuda?

Vad säger våra kunder?

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.