Baseline

På Bonzer består vår tjänst av en fast baslinje som omfattar grunderna för en framgångsrik SEO-strategi. Detta inkluderar löpande analys, strategi, rådgivning samt kontinuerlig uppföljning och rapportering.

Vad är SEO baseline?

Baselinetjänsten är kärnan i vår produkt och består av de mest väsentliga kompetenserna i en framgångsrik SEO-strategi. Den är utformad som en medlemstjänst som erbjuder sitt företag prenumerationstillgång till våra konsulter och tekniska support. Genom en kontinuerlig roadmap kommer vi se till att ni får en skräddarsydd strategi som stödjer er verksamhet och proaktivt hjälper er att uppnå era viktigaste mål.

Varför SEO baseline?

Oavsett var och hur ni arbetar med SEO är det viktigaste att det görs kontinuerligt, så att ni varken tappar marknadsandelar till konkurrenter eller förlorar varumärkeskännedom- något som ofta syns hos företag som arbetar med SEO i korta och avslutade projekt. Baselinen är er trygghet för att ni kontinuerligt behåller er positionering och har grunden för att skapa den tillväxt ni har satt som mål.

Baselinen är också för er som vill ha en specialiserad partner som ställer rätt frågor och ger råd där det behövs.

Vad ingår i vår baseline?

Vad säger våra kunder?

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.