CONTENT

Bra innehåll skapar relationer. Relationer är baserat på tillit. Tillit skapar tillväxt.

Med fokus på konvertering, skapar vi innehåll som rankar på sökmotorerna och ger er nya kunder.

content service

Vad är (bra) Content?

Bra content ska leva upp till sökintentionen. Alla som besöker Google letar efter något särskilt. Som företag måste du leva upp till sökintentionen för att kunna ranka. Vi ser till att ni levererar relevanta och värdefulla resultat åt era besökare. Hos Bonzer hjälper vi er med att skapa attraktivt och relevant innehåll, som ökar er trafik – samtidigt som ni blir de mest auktoritära rösterna i sökresultatet inom det specifika området ni är verksamma i.

Genom att skapa innehåll som sätter mottagaren i fokus via användbart och skräddarsytt innehåll, skapar vi topplaceringar på Google och andra sökmotorer. Topplaceringar som tilltalar och engagerar nuvarande och kommande kunder.

Content marketing

Content marketing är en av de mest undervärderade discipliner inom SEO. Dessvärre så är internet fyllt med dåligt innehåll, som tunga SEO-texter som inte lever upp till sökintentionen. Samt texter som mest är utfyllnader som varken har värde för läsaren eller avsändaren.

Det gäller givetvis inte de kunder som vi konsulterar och skapar innehåll för. Genom målinriktade analyser utarbetar vi verksamhets relevanta och värdefulla content planer med utgångspunkt i er övergripande affärsplan och kundresa. Vi skapar innehåll som matchar både ert varumärke och omsättningsmål.

Vi konverterer retorik til organisk synlighed og konverteringer

Med gennemarbejdet, velskrevet og helt rigtigt vinklet content sørger vi for præcis det content, der får jer til tops på Google, og som jeres målgruppe er på jagt efter i deres online søgen. Og med vores content bliver I ikke bare mere synlige – I får også flere konverteringer.

Vi skapar skriftligt och visuellt content som uppfyller sökintentionen - oavsett område

Content till SEO är enbart bra, när det svarar på sökarens frågor bakom själva sökningen och fångar besökaren.

Vi säkerhetsställer alltid att ert content är välinformerat, läsvänligt och inte minst - riktat mot den önskade målgruppen.

Detta gäller i allt vårt innehåll, oavsett om det är skriftligt i form av ett blogginlägg, innehåll till en landningssida, produktsida eller visuellt content. (infografik, bilder, videos, eller grafiska CTA:s).


Vi snackar ert språk

Även om man kan vinna tillit och auktoritet på sökmotorn betyder det inte alltid att det sker på det språk ni associerar er med.

Därför lägger vi stor vikt i det faktum att innehållet låter som er. Därför fastställer vi tone-of-voice redan i början av samarbetet. Genom content briefs säkerhetsställer vi att allt är i linje med era värderingar och varumärke i helhet.

På så sätt skapas en hållbar tillväxt baserad på er vision.

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.