Bonzer- Sveriges ledande SEO-byrå

Vi på Bonzer hjälper dig och ditt företag till nya höjder genom sökmotoroptimering. Vår SEO-byrå i Stockholm är specialiserade inom SEO och har erfarenhet och expertis inom alla aspekter inom området.

Var finns Bonzers kontor?

Bonzer befinner sig i Stockholm och är idag ett av Sveriges ledande SEO-byrå. Du hittar våra andra kontor i:

  • Köpenhamn

  • Oslo

  • Stockholm

Som en specialiserad SEO-byrå fokuserar Bonzer på skräddarsydda strategier som levererar resultat. 

Med 5+ år av erfarenhet av SEO i bagaget arbetar vi varje dag med att stärka företag genom ökad synlighet på Google. Välkommen in till oss på Bonzer! Vi är alltid redo för en pratstund.

SEO-byrå Stockholm- Bonzers framgångsrika tillvägagångssätt

Vi på Bonzers SEO-byrå i Stockholm har samlat några av Sveriges mest framstående experter inom sökmotoroptimering (SEO) för att hjälpa ditt företag att dominera på Google.

Var och en med unika bakgrunder och erfarenheter kopplat till SEO. På så sätt omfattar vi alla grenarna av SEO: länkauktoritet och content som vilar på en stark teknisk bas

Med denna samlade kompetens och erfarenhet kan vi guida våra kunder till att öka sin organiska synlighet, stärka sitt varumärke och maximera sina försäljningsmöjligheter. Vi tar ditt företag till nya höjder.

Ambitiösa verksamheter väljer oss

autobutler
Kronans Apotek logo
B.T. logga
Contractbook logga
Mikkeller logga
IVECO logga
GreenMobility logga
LUNAR logga
Arla logga
ORIFARM logga
netdoktor.dk logga
SAXOBANK logga
GREENPEACE logga
Podimo logga
Beredd logo
Ni kan bli nästa verksamhet. Läs mer här

Varför investera i en SEO-byrå?

Om ditt företag har en hemsida är det omöjligt att ignorera SEO – åtminstone inte om du vill få ut det mesta av resurserna som ni redan har investerat.

SEO är ditt sätt att nå rätt målgrupp när de vänder sig till Google för att hitta produkten och tjänsten som ni tillhandahåller.

En skicklig SEO-byrå får din sida till toppen av sökresultaten och skapar bestående resultat som inte försvinner i samma ögonblick som samarbetet pausas, till skillnad från betalda kanaler.

Vi på Bonzers SEO-byrå i Stockholm fokuserar såklart inte bara på företag som befinner sig i Stockholm utan har kunder i hela Sverige.

Vanliga frågor och svar om SEO

Vad är SEO?

SEO, eller sökordsoptimering, utgörs av att öka trafiken till din hemsida och därmed göra den mer synlig i sökmotorn (SERPen). Strävan är att komma så högt upp som möjligt på sökmotorns sökresultat genom att optimera sidan och använda relevanta sökord.

Vad är en SEO-byrå?

En SEO-byrå är ett företag som är specialiserade inom SEO. De hjälper andra företag att förbättra sin synlighet på Google och därigenom öka trafiken till hemsidan. De vill förbättra sidans placering på Google så att den kommer så högt upp som möjligt.

Vad gör en SEO-byrå?

SEO-byråns främsta uppgift är att optimera hemsidor. Detta kan bland annat vara content optimering, teknisk SEO, länkbygge, sökordsanalys men även mycket mer. 

Vad är SEO verktyg?

Det finns flera olika SEO-verktyg som kan användas för att analysera hur ditt företag SEO-situation ser ut. Vi på Bonzer har sammanställt en lista med de 27 bästa SEO-verktyg för sökmotoroptimering, som dessutom är helt gratis. Vill du ha en gratis SEO-analys av ditt företag kan du snabbt och enkelt få en av oss på Bonzer.

Hur vet jag vilka sökord som är viktiga för min hemsida?

Sökorden som du väljer till din hemsida måste vara knuten till den branschen ditt företag befinner sig i. Du måste förstå vad dina kunder söker efter när de behöver dina produkter eller tjänster. 

När börjar man se resultatet av SEO-arbetet?

Det kan ta olika lång tid innan man ser resultat från SEO-arbetet. Det är Google som måste registrera dina ändringar på webbplatsen för att sedan kunna ändra sin bild av sidan. Därefter kommer du se om din sida presterar bra eller om den behövs optimeras ytterligare.

Vilka tjänster kan Bonzer som SEO-byrå erbjuda?

På Bonzer består vår tjänst av en fast baseline som omfattar grunderna för en framgångsrik SEO-strategi. Detta inkluderar löpande analys, strategi, rådgivning samt kontinuerlig uppföljning och rapportering. Det går att lägga till olika sprints beroende på vad för mål man har med SEO-arbetet.

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

SEM, Search engine marketing, används när du betalar för placeringarna på sökmotorn. Med SEO, search engine optimisation, utformar du istället sidan för att bemöta sökintentionen och får gynnsamma placeringarna gratis. Slutmålet med SEO och SEM är detsamma: att hamna överst bland sökresultatet på önskvärda sökord.

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.