Teknisk SEO

För att bli framgångsrik på SEO, behöver du en solid grund att stå på. Denna grund heter teknisk SEO

Alla hemsidor upplever fel. Mer än 90% av de hemsidor som vi analyserar, är i ett desperat behov av teknisk optimering. En teknisk optimering kan vara avgörande för att uppnå resultat på sökmotorn.

Vad är teknisk SEO?

hemsidans element så att den potentiella synligheten på sökmotorn maximeras. Man löser därför fel genom att förbättra hemsidans uppsättning för att förbättra användarupplevelsen (UX).

Med andra ord, så skapar god teknisk SEO alltså förutsättningarna för att er hemsida skall bli indexerad som önskat och därmed rankas i sökresultaten.

Listan över de klassiska tekniska SEO-felen är lång…

  • Dålig taxonomi

  • Långsam page speed

  • Fel hreflang-taggar

  • Döda sidor (404 error)

  • Dubblett-sidor utan canonical

  • Sidor som saknar titlar och meta-beskrivningar

  • Onödig användning av crawl-budget

Osv, osv...

Den tekniska analysen är en grundförutsättning
för bra resultat

Innan det är dags att optimera er hemsida behöver vi först göra en grundlig analys av hemsidans tekniska struktur. Bland annat tittar vi på sidans taxonomi, hastighet och användarvänlighet samt ett flertal andra viktiga faktorer.

Detta är en process som vi utför åt alla våra kunder. Syftet med den är att säkerställa att sidan är i gott skick och att vi ges de bästa förutsättningar inför kommande insatser. Om det skulle uppstå problem eller fel så upptäcker vi dem nästan ögonblickligen.

Såhär arbetar vi med
teknisk SEO

För teknisk SEO krävs kunnigt och professionellt IT-folk som är specialiserade på SEO. Genom att välja Bonzer kan ni samla er content marketing, länkbygge och teknisk SEO på ett och samma ställe. På så vis säkerställs att alla komponenter som utgör sökmotoroptimering samverkar med varandra.

Under uppstartsfasen genomför vi en djupgående analys av er hemsida. Vi söker upp alla problem och eventuella utmaningar som vi bedömer kommer behöva tekniska åtgärder. Efter att analysen är klar sätter våra egna utvecklare igång med att avhjälpa problemen, antingen själva eller som rådgivare åt ert företags IT-avdelning.

Detta är ett uppdrag som vi framgångsrikt åtar oss för våra kunder. Bonzer följer noga alla algoritm-uppdateringar och förändringar som sker på sökmotorer likt Google. Detta gör att vi känner till framtida tekniska uppdateringar före alla andra.

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.