Insikter

Baserat på vår djupgående analys och insikt i marknaden ger vi våra kunder en inblick i sin bransch, konkurrensen och vad som krävs för att äga sin nisch.

De insikter du behöver för att navigera på en komplex marknad ska vara baserad på data – istället för magkänsla

Våra kunder är ofta verksamma på komplexa marknader med konkurrenter som presterar bra. Vi har därför under många år utvecklat en djupgående och analytisk plattform för att förstå potentialen för affärstillväxt. Här får vi också insikt i vad som krävs för att lyckat inta en organisk, marknadsledande position i kombination med att hela tiden driva värdefull trafik som konverterar till en hemsida.

Dessa insikter ger oss en nödvändig inblick i din nuvarande situation baserat på en djupgående titt på bland annat er tekniska situation och innehållsprestanda.

När du ska investera i en ny domän från grunden vill du verkligen komma igång på ett smidigt sätt. Med insikter i vår nuvarande situation har vi fått riktigt användbar vägledning för att skapa en stark teknisk grund som stärker både användarupplevelsen och möjligheten till bra organisk Google-ranking. Och vi har snabbt kunnat känna effekten av det.

Jacob Fischer-Nielsen
Head of B-Native, Advertising, Berlingske Media

Genom en god förståelse av ert utgångsläge, kan vi enklare se vad som krävs för att nå i mål.

Med de riktiga insikter av konkurrenslandskapet och sökmarknaden runt er verksamhet, säkrar vi att vi redan från start kommer i den rätta riktningen för ett långsiktigt arbete.

Ambitiösa företag väljer oss

Låt oss visa dig en SEO-strategi som kan ta dig till nästa nivå

Ett kort möte där vi går igenom din position på marknaden och presenterar möjligheterna.

Vanliga frågor

Varför börjar vi inte exekvera direkt?

Utförande utan insikt och riktning kommer ofta att sluta i en spiral av att göra om och göra rätt. Det är här vi sticker ut genom att alltid börja med att bygga en skalbar SEO-plattform som alltid bygger på insikt och strategi, och är anledningen till att vi aldrig går direkt till exekvering.

Vi har låtit göra en SEO-analys tidigare – kan vi nöja oss med det?

En bra SEO-analys behöver vara aktuell och kopplad till det strategiska ramverk som byggs upp i efterhand. Vi har därför utvecklat en egen analytisk plattform som tas i bruk för alla kunder och vi har ännu inte sett andra analyser matcha denna.

Vilka analyser och insikter är de primära?

När vi genomför analysarbetet gör vi det över många parametrar, och det handlar ofta inte om vad som analyseras, utan vad som kommer ut ur analysen. Här vill vi ha full förståelse för både den tekniska situationen, hur ert innehåll presterar, samt hur er länkprofil ser ut.